Skip to content

Hangfürdő az őszi napforduló jegyében

Az őszi napéjegyenlőség egy kiváló időszak arra, hogy belső lelki egyensúlyunkat, testi-lelki-mentális jóllétünket megtámogassuk, felkészüljünk az évszakváltásra.

Az alkalom során egy 45 perces teljes testet átmozgató jógagyakorlást követően kb. 45 perces hangfürdővel töltekezhetünk.

Beszélünk a női energiarendszer és a női lélek sajátosságairól, bölcsességünket hordozó ciklikusságunkról, a női egészségről, életünket/életvitelünket meghatározó mintákról, hitrendszerekről, azok feloldási lehetőségeiről. Más szóval a múltunkról, a jövőnkről, hogy a jelenünkben félelmek, kényszerek nélkül minél kiteljesedettebben élhessünk!

A gyakorlatok kapcsán rálátunk arra, hogy vajon önmagunkhoz hűen, teljes nőként éljük-e életünket? Hol vannak az elakadásaink, milyen blokkok kötik gúzsba női bölcsességünk megélését, belső ragyogásunk kiárasztását, örömmel, életszerelemmel teli mindennapjainkat, párkapcsolati harmóniánkat, önmegvalósító kreativitásunkat, önbecsülésünket, női egészségünket, a megfelelés és kényszermentes létet szeretteink körében, női szerepeinknek megfelelő feladatok örömteli elvégzését.

A jóga gyakorlataival fizikai és lelki síkon kioldjuk magunkból a feszültséget, hogy nyitottá, befogadóvá váljunk a hangfürdő jótékony rezgéseire.

A hangtálak rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. A hangszerek által előidézett meditatív állapotban erőteljes öngyógyító folyamatok indulnak el, melyek blokkoldó, tisztító, energetizáló hatásúak.

Ár: 5.500 Ft / fő

Helyszín: XI. Mélykút u. 21. Kelenvölgy JógaTér

Bejelentkezés szükséges! Mivel a terem befogadó képessége 12 fő, így jelentkezésedet 2.000 Ft előleg fizetésével biztosíthatod.

Kényelmes ruházaton túl, saját jógamatracot, párnát, takarót érdemes hozni. KEZDŐK SZÁMÁRA IS AJÁNLOTT!

Jelenkezés ITT vagy messengeren.

dátum

2023 szept 19
Expired!

időpont

18:30 - 19:15

Résztvételi díj

5,500.-Ft

Infók

JELENTKEZÉS

Helyszín

XI. Mélykút utca 21.

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu

További szervezők

Szilassy Katica
JELENTKEZÉS