Skip to content

Klasszikus Hatha Jóga

Szeretnél egy hajlékony, fiatalos, fájdalmaktól mentes testet? Energiától sugárzó személyiséget? Állandóan zakatoló, nyugtalan gondolatok helyett, békés elmét? Kiegyensúlyozott idegrendszert? Harmonikus, örömteli mindennapokat? Ha igen, várlak nagy szeretettel rendszeres hatha jóga foglalkozásaimon.

Ár: 3.000 Ft / alkalom, illetve 5 és 10 alkamas KEDVEZMÉNYES bérletkonstrukciók! Jelenkezés csak az első megjelenés előtt: kesziildijoga@gmail.com

A jóga foglalkozáson elsajátítjuk:

A helyes testgyakorlást:

Ez a jógapózok (ászanák) gyakorlását jelenti, melyek szisztematikusan edzik a test minden részét: megnyújtják és megerősítik az izmokat és inakat, rugalmassá teszik a gerincet és az ízületeket, felfrissítik a vérkeringést, megőrzik és helyreállítják a belső szervek egészségét.

A helyes légzést:

A légzőgyakorlatok segítségével megtanuljuk kihasználni teljes tüdőkapacitásunkat, feltöltjük testünket energiával és megzabolázzuk állandóan zakatoló elménket.

A helyes relaxációt: mely feloldja az izmokban a feszültséget és pihenést nyújt az egész szervezetnek. A helyes relaxáció a stressz kezelésének egyik leghatásosabb eszköze.

Várlak nagy szeretettel: Keszi Ildikó, hatha jóga, női jóga oktató, táncmeditációs tréner és szakrális női kör vezető.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2022 dec 08

időpont

09:00 - 10:30

Résztvételi díj

3,000.-Ft

Helyszín

Spice Garden
1221 Budapest, Kőérberki u. 26.
kategória

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu
Facebook esemény