Skip to content

Női Létben Harmóniában – 1 napos elvonulás + Wellness

Gyere szökj el a városból egy napra, ajándékozd meg magad egy páratlan kikapcsolódással! – varázslatos környezetben, egy testet-lelket kényeztető alkalom NŐI JÓGA gyakorlással, MOZGÁSMEDITÁCIÓVAL a szabadban, KEZDŐKNEK is. A helyszín csodálatos wellness részlege (kinti, benti termál medence, szauna, sókamra) teljes felüdülést nyújtó óriás zöld parkja kis tavacskával koronázza meg ottlétünket. A napot egy fenséges vacsorával zárjuk!

Mert a legtöbb, mit adhatsz szeretteidnek, a mosolygós önmagad!

Tervezett program:
9.00 Érkezés, Női jóga gyakorlás
11.00 – 13.00 Wellness
13.00 Könnyű ebéd, emésztést segítő légzés, vezetett relaxáció
14.30 Tánc/mozgásmeditáció (tánctudás nem szükséges hozzá)
16.00 Wellness
18.00 Vacsora és zárás, érkezés haza kb. 19.30 órára

Helyszín a fővárostól mintegy 40 percre lévő Tápiószecső, Hotel Vesta Wellness szálloda.

Ár: 19.000 Ft / inkl. ebéd, vacsora, wellnesshasználat (köntössel, törölközővel) és a jógafoglalkozások. Az ár nem tartalmazza az italfogyasztást (kancsó víz lesz kint az asztalon) illetve a leutazást, de telekocsikat szervezünk!
Min. létszám 10 fő.

Jelentkezés: messengeren vagy e-mailben

Várlak szeretettel!

Facebook esemény

A női jóga a hagyományos hatha jóga alapokra épülő, női EGÉSZ-séget megtámogató preventív és terápiás módszer. Célzott gyakorlatok segítségével megőrizzük vagy helyreállítjuk női szerveink egészségét, jobban megismerjük saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energiáinkat és kibontakoztathatjuk, teljesebben megélhetjük nőiességünket, szexualitásunkat. A gyakorlatok végzése közben oldódhatnak a nőiségünkkel kapcsolatos esetleges elfojtások, gátlások, blokkok, melyek hosszú távon életminőségünket jelentősen javítják.

Tánc/mozgásmeditáció: A zene, a mozgás segítenek kapcsolódni legmélyebb önvalónkhoz. A zenék hangulata, a mozgások ritmusa mind egy-egy női minőséget, érzést szólítanak meg bennünk, hoznak fel megrekedt tartalmakat. Ebben rejlik gyógyító erejük. Előzetes tánctudás nem szükséges. Sőt a hangsúly nem is a „koreográfián”, hanem a megélésen, az átadódáson, a mozágson keresztüli szabad önkifejeződésen van!

Tags:

dátum

2022 máj 09
Expired!

időpont

All Day

Résztvételi díj

HUF19,000.00

Helyszín

Termál Hotel Vesta
Tápiószecső

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu
Facebook esemény