Skip to content

Női Létben Teljességben – Lélekwellness – 1 napos Női Jóga elvonulás Táncmeditációval Termál Hotel Vesta

Gyere szökj el a városból egy napra, ajándékozd meg magad egy páratlan kikapcsolódással! – varázslatos környezetben, egy testet-lelket kényeztető alkalom két tapasztalt oktatóval Kornhoffer Tündivel és Keszi Ildikóval: NŐI JÓGA gyakorlással, TÁNCMEDITÁCIÓVAL KEZDŐKNEK is.

A helyszín wellness részlege (kinti, benti termál medence, szauna, sókamra) teljes felüdülést nyújtó óriás zöld parkja kis tavacskával koronázza meg ottlétünket. Időjárás függvényében
a táncmeditációt a szabadban tartjuk. A napot egy fenséges vacsorával zárjuk!

Tervezett program:

9.30 Érkezés, Női jóga gyakorlás (Tündi)
11.00 – 13.00 Wellness
13.00 Könnyű ebéd, emésztést segítő légzés, vezetett relaxáció
14.30 Tánc/mozgásmeditáció (tánctudás nem szükséges hozzá) (Ildi)
16.30 Wellness
19.00 Vacsora és zárás

Helyszín a fővárostól mintegy 40 percre lévő Tápiószecső, Hotel Vesta Wellness szálloda.
Ár: 25.000 Ft / inkl. ebéd, vacsora, wellnesshasználat (köntössel, törölközővel) és a foglalkozások.

Az ár nem tartalmazza az italfogyasztást (kancsó víz lesz kint az asztalon) illetve a leutazást, de telekocsikat szervezünk! Min. létszám 15 fő.

Jelentkezés: messengeren vagy kesziildijoga@gmail.com vagy tunde@anaya.hu, 5.000 Ft előleg befizetésével.

Várunk szeretettel: Kornhoffer Tündi Anaya női jóga oktató, női jóga terapeuta, Keszi Ildikó női jógaoktató, SuryaSoul táncmeditációs oktató.

A női jóga a hagyományos hatha jóga alapokra épülő, női EGÉSZ-séget megtámogató preventív és terápiás módszer. Célzott gyakorlatok segítségével megőrizzük vagy helyreállítjuk női szerveink egészségét, jobban megismerjük saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energiáinkat és kibontakoztathatjuk, teljesebben megélhetjük nőiességünket, szexualitásunkat. A gyakorlatok végzése közben oldódhatnak a nőiségünkkel kapcsolatos esetleges elfojtások, gátlások, blokkok, melyek hosszú távon életminőségünket jelentősen javítják.

Tánc/mozgásmeditáció: A zene, a mozgás segítenek kapcsolódni legmélyebb önvalónkhoz. A zenék hangulata, a mozgások ritmusa mind egy-egy női minőséget, érzést szólítanak meg bennünk, hoznak fel megrekedt tartalmakat. Ebben rejlik gyógyító erejük. Előzetes tánctudás nem szükséges. Sőt a hangsúly nem is a „koreográfián”, hanem a megélésen, az átadódáson, a mozágson keresztüli szabad önkifejeződésen van!

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2023 jan 16

időpont

09:15 - 19:00

Résztvételi díj

25,000.-Ft

Helyszín

Termál Hotel Vesta
Tápiószecső

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu

További szervezők

Kornhoffer Tünde
Honlap
https://www.anaya.hu/
Facebook esemény