Skip to content

A Szakrális Nő – Nőiességünk Újjászületése tanf. 2. alkalom

Kedves Nőtársaim, immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre egy nagyon átfogó, 9 + 1 alkalmas Női Kör, mely kapcsán végighaladunk a női életszakaszokon, a hozzájuk kapcsolódó női szerepeken, átbeszéljük azok kihívásait, hogy mit tudunk tenni azért, hogy azokat minél harmonikusabban éljük meg a hétköznapi életünkben.

Beszélünk a női energiarendszer és a női lélek sajátosságairól, bölcsességünket hordozó ciklikusságunkról, a női egészségről, életünket/életvitelünket meghatározó mintákról, hitrendszerekről, azok feloldási lehetőségeiről. Más szóval a múltunkról, a jövőnkről, hogy a jelenünkben félelmek, kényszerek nélkül minél kiteljesedettebben élhessünk!

A gyakorlatok kapcsán rálátunk arra, hogy vajon önmagunkhoz hűen, teljes nőként éljük-e életünket? Hol vannak az elakadásaink, milyen blokkok kötik gúzsba női bölcsességünk megélését, belső ragyogásunk kiárasztását, örömmel, életszerelemmel teli mindennapjainkat, párkapcsolati harmóniánkat, önmegvalósító kreativitásunkat, önbecsülésünket, női egészségünket, a megfelelés és kényszermentes létet szeretteink körében, női szerepeinknek megfelelő feladatok örömteli elvégzését.

A tanfolyam 9 egymásra épülő alkalom, 9 hónapon keresztül, melyek között otthoni gyakorlatokkal mélyítjük el és ültetjük át hétköznapi életünkbe az átbeszélteket, megtapasztaltakat.

A 9. alkalom után egy egész napos beavató szertartással tesszük fel a koronát a megtett útra, a bennünk végbemenő változásokra, az újjászületett Nőre!

Alkalmazott gyakorlatok és módszerek:

– Elméleti előadás a témához kapcsolódóan jegyzettel
– Női jóga, mozgásmeditáció, imagináció, relaxációs technikák, önismereti gyakorlatok, otthoni feladatok.

Mindezt egy emészthető, hétköznapokban átültethető szinten, kezdők részére is.

A tanfolyami alkalmak egymásra épülnek, a csoport egy intim zárt női kört képez. Teljes elköteleződést az első alkalom után kérek szépen!

Egy-egy hiányzás esetén pótlás megoldható, mivel minden alkalomról készül hang és képanyag. Gyakorlati részt pedig egy női jóga órámon lehet pótolni.

Dátum: október 22., november 19, december 17. 10.00 – 16.00.

Jövő évi dátumok hamarosan. Előzetes jelentkezés szükséges 5.000 Ft foglaló befizetésével: kesziildijoga@gmail.com, 0630 602 7607. Minimum 8, max. 15 fő.

Utólagos csatlakozási lehetőség, az elmaradt alkalmak pótlása mellett:

2022. november 19.

Ár: 16.000 Ft / alkalom + kb. 25.000 Ft az egynapos záró szertartás/elvonulás vidéken Budapest közelében ebéddel. Helyszín: Madhura Jógasziget, 1113 Budapest, Daróczi út 54. 1. em. 1. kapucsengő 3.

Hívlak és várlak nagy szeretettel , határtalan lelkesedéssel erre az izgalmas utazásra, e tápláló, emelő, gyógyító női körbe!

Keszi Ildikó, női jóga oktató

dátum

2022 nov 19
Expired!

időpont

10:00 - 16:00

Résztvételi díj

16,000.-Ft

Helyszín

Madhura Jóga-sziget
1113 Budapest, Daróczi út 54. 1.em. 1. kapucsengő: 3.
Honlap
https://jogasziget.hu/orarend-madhura-joga-sziget/

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu
Facebook esemény