Skip to content

Szakrális Nő – Nőiségünk Újjászületése

Kedves Nőtársaim!

Immáron 6. alkalommal kerül megrendezésre egy nagyon átfogó, 9 + 1 alkalmas Női Kör, mely kapcsán végighaladunk a női életszakaszokon, a hozzájuk kapcsolódó női szerepeken, átbeszéljük azok kihívásait, hogy mit tudunk tenni azért, hogy azokat minél harmonikusabban éljük meg a hétköznapi életünkben.

Beszélünk a női energiarendszer és a női lélek sajátosságairól, bölcsességünket hordozó ciklikusságunkról, a női egészségről, életünket/életvitelünket meghatározó mintákról, hitrendszerekről, azok feloldási lehetőségeiről. Más szóval a múltunkról, a jövőnkről, hogy a jelenünkben félelmek, kényszerek nélkül minél kiteljesedettebben élhessünk!

A gyakorlatok kapcsán rálátunk arra, hogy vajon önmagunkhoz hűen, teljes nőként éljük-e életünket? Hol vannak az elakadásaink, milyen blokkok kötik gúzsba női bölcsességünk megélését, belső ragyogásunk kiárasztását, örömmel, életszerelemmel teli mindennapjainkat, párkapcsolati harmóniánkat, önmegvalósító kreativitásunkat, önbecsülésünket, női egészségünket, a megfelelés és kényszermentes létet szeretteink körében, női szerepeinknek megfelelő feladatok örömteli elvégzését.

A tanfolyam 9 egymásra épülő alkalom, 9 hónapon keresztül, melyek között otthoni gyakorlatokkal mélyítjük el és ültetjük át hétköznapi életünkbe az átbeszélteket, megtapasztaltakat.

A 9. alkalom után egy kétnapos elvonulás keretében egy beavató szertartással tesszük fel a koronát a megtett útra, a bennünk végbemenő változásokra, az újjászületett Nőre!

Alkalmazott gyakorlatok és módszerek:

– Elméleti előadás a témához kapcsolódóan jegyzettel
– Női jóga, mozgásmeditáció, imagináció, relaxációs technikák, önismereti gyakorlatok, otthoni feladatok.
Mindezt egy emészthető, hétköznapokban átültethető szinten, kezdők részére is.

A tanfolyami alkalmak egymásra épülnek, a csoport egy intim zárt női kört képez. Teljes elköteleződést az első alkalom után kérek szépen!

Egy-egy hiányzás esetén pótlás megoldható, mivel minden alkalomról készül hang és képanyag, illetve minden alkalmat online közvetítem a zárt csoportunkban.

Kezdés: szeptember 30. szombat, 10.00 – 16.00-ig. Minimum 8, max. 15 fő. További időpontok: szept. 30, okt. 21., nov. 18., dec. 16., jan. 27., febr. 24., márc. 23., ápr. 27., máj. 25. Elvonulás június 15-16.

Ár: 20.000 Ft / alkalom + két napos szertartás/elvonulás vidéken Budapest közelében étkezéssel. Ennek részletei, ára hamarosan.

Elköteleződés az első alkalom után.

Helyszín: Amrita Jógastúdió – XI. Bartók B. u. 34.

Hívlak és várlak nagy szeretettel , határtalan lelkesedéssel erre az izgalmas utazásra, e tápláló, emelő, gyógyító női körbe!

Keszi Ildikó, női jóga oktató

Jelentkezés: ITT

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2023 szept 30

időpont

10:00 - 16:00

Résztvételi díj

20,000.-Ft

Infók

JELENTKEZÉS

Helyszín

Amrita Jógaközpont
1110 Budapest Bartók Béla út 34. I./3.

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu
JELENTKEZÉS