Skip to content

Zabolátlan Női Őserő – SuryaSoul Táncmeditáció tanf.

Él bennünk egy zabolátlan, ösztönös női erő, mely felszabadult, korlátok nélküli, határtalan, mély női bölcsességet hordozó. Éled ezt az önfeledtséget, e csodás női minőséget vagy valahol elveszett az idők során a megfeléskényszerek békjójában? Gyere fedezzük fel együtt újra és árasszuk ki mindennapi életünkbe a SuryaSoul táncmeditáció segítségével!

Kezdőknek is ajánlott!

A SuryaSoul® egy tudatos tánc és mozgásmeditácós foglalkozás, amely a csakrarendszeren, a tao és a jóga filozófiáján alapul.
A zene, a mozgás segítenek kapcsolódni legmélyebb önvalónkhoz. A zenék hangulata, a mozgások formája és ritmusa mind egy-egy minőséget, érzést szólítanak meg bennünk, hoznak fel megrekedt tartalmakat. Ebben rejlik gyógyító erejük. Előzetes TÁNCTUDÁS NEM SZÜKSÉGES. Sőt a hangsúly nem is a „koreográfián”, hanem a megélésen, az átadódáson, a mozgáson keresztüli szabad önkifejeződésen van!

Várlak nagy szeretettel erre az izgalmas utazásra!
Dátum: márc 1. – márc.29. DE létszám függvényében egy-egy alkalomra is be lehet csatlakozni!

Max. 15 fő. Ár: 3.500 Ft / alkalom vagy 12.000 Ft / 4 alkalom + 1 alkalom pótlás lehetséges. Ha mind a 4 alkalomra el tudtál jönni, akkor a +1 alkalom 3.000 Ft kedvezményes áron látogatható.

JELENTKEZÉS: messengeren vagy kesziildijoga@gmail.com

dátum

2023 márc 01
Expired!

időpont

17:30 - 19:00

Résztvételi díj

3,000.-Ft

Helyszín

Kamala Mozgás- és Életmódközpont
Bartók Béla u. 12. Fszt. 1. , Budapest, Hungary
Honlap
https://www.facebook.com/kamalakozpont

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu
Facebook esemény