Skip to content

Jóga mindenkinek

Hatha Jóga

Szeretnél egy hajlékony, fiatalos, fájdalmaktól mentes testet? Energiától sugárzó személyiséget? Állandóan zakatoló, nyugtalan gondolatok helyett, békés elmét? Kiegyensúlyozott idegrendszert? Harmonikus, örömteli mindennapokat?
A jóga ősi indiai élettudomány. A rendszeres jógagyakorlás szinte az élet minden területére kisugározza jótékony hatását.

A jóga foglalkozáson elsajátíthatjuk:

  • A helyes testgyakorlást: Ez a jógapózok (ászanák) gyakorlását jelenti, melyek szisztematikusan edzik a test minden részét: megnyújtják és megerősítik az izmokat és inakat, rugalmassá teszik a gerincet és az ízületeket, felfrissítik a vérkeringést, megőrzik és helyreállítják a belső szervek egészségét.
  • A helyes légzést: A légzőgyakorlatok segítségével megtanuljuk kihasználni teljes tüdőkapacitásunkat, feltöltjük testünket energiával és megzabolázzuk állandóan zakatoló elménket.
  • A helyes relaxációt, mely feloldja az izmokban a feszültséget és pihenést nyújt az egész szervezetnek. A helyes relaxáció a stressz kezelésének egyik leghatásosabb eszköze.
  • A pozitív gondolkodást és meditációt. A pozitív gondolkodás hozzásegít a negatív gondolatok eltávolításához, a meditáció lecsendesíti az elmét és végül eljuttat valódi önvalónkhoz, az örök béke és derű forrásához.

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök