Skip to content

Női Létben – Egész-ségben – Női Jóga Tanfolyam

Női testünk-lelkünk finom érzékenységénél és ciklikusságánál fogva megkülönböztetett figyelmet érdemel. Nem beszélve azokról az átható változásokról, melyeket egyik női életszakaszból a másikba való átlépéskor tapasztalunk meg.

A Női Jóga egy csodás eszköz ahhoz , hogy ezeket a változásokat, ciklikus hullámzásokat könnyedebben vegyük és bármely női életszakaszban is lennénk általánosságban is megtámogassa női egészségünket!

Női Jógáról bővebben:

A női jóga a hagyományos hatha jóga alapokra épülő, női EGÉSZ-séget megtámogató preventív és terápiás módszer. Célzott gyakorlatok segítségével megőrizzük vagy helyreállítjuk női szerveink egészségét, jobban megismerjük saját testünket, lelkünket, erősítjük női oldalunkat, aktivizáljuk női energiáinkat és kibontakoztathatjuk, teljesebben megélhetjük nőiességünket, szexualitásunkat. Nem mellőzve eközben a hagyományos jóga minden elemét: gerincátmozgatás, légzőgyakorlatok, relaxáció.

A tanfolyamot ajánlom mindazoknak, akik:

⭐ többet szeretnének törődni női egészségükkel
⭐ van valamilyen konkrét egészségügyi problémájuk (rendszertelen, görcsölő, menzesz; meddőség; ciszta; mióma; visszatérő gyulladások; inkontinencia; menopauza panaszok stb.
⭐ úgy érzik, hogy mindennapjaikban (család, munkahely stb.) dominánsabban „férfi” szerepbe kényszerülnek
⭐ szeretnének mélyebb önismeretre szert tenni
⭐ szeretnék nőiségüket jobban megélni, kibontakoztatni vagy egyszerűen csak szeretnék kipróbálni a jóga ezen ágát

Időpont: május 2-től, minden kedden 18.30-20.00. ápr. júni. 20 -ig.
Jelentkezés: kesziildijoga@gmail.com

Kelenvölgy Jóga Tér – XI. Mélykút u. 21.

Ár: 21.000 Ft / tanfolyam / fő. (7+ 1 pótlási lehetőség hiányzás esetén vagy ha mind a 7 alkalomra el tudtál jönni, akkor a + 1 alkalom egy gyakorlási lehetőség 3.000 Ft-ért.

Egy-egy óra látogatása létszám függvényében lehetséges 3.500 Ft / alkalom díjáért.

A férőhelyek korlátozottak (max. 12 fő), így jelentkezésedet 5.000 Ft előleggel tudod biztosítani. A tanfolyami díj fennmaradó összegének fizetése a tanfolyamkezdéskor (kivéve anyagi probléma esetén, melyet külön jelezz bátran privátban).

JELENTKEZÉS: messengeren vagy kesziildijoga@gmail.com

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2023 máj 30

időpont

18:30 - 20:00

Résztvételi díj

3,000.-Ft

Helyszín

XI. Mélykút utca 21.

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu
Facebook esemény