Skip to content

A természet ölelésében – Szabadtéri SuryaSoul Táncmeditáció

Mi magunk is a teremtett világ részei vagyunk, s, mint természeti lények eredendően hordozzuk magunkban az évszakok bölcsességét, az elemek erejét.
A tavasz ráadásul megannyi pompájával az örömre, kinyílásra, önfeledtségre hív. Hív arra, hogy szerelembe essünk önmagunkkal, az életünkkel. Befogadva a természet minden szépségét és feloldva, elengedve mindazt, ami természeti lényünk kiteljesedésének útjába állna.

Várlak szeretettel 3 héten át erre a varázslatos utazásra , amelyen kapcsolódunk a természethez, az elemekhez és ezen keresztül valódi önmagunkhoz.

Időpont: május 24, 31, júni 7. péntek 18.00-19.15

Június 7. KÜLÖNLEGES ALKALOM, a táncmeditáció után Cseke Szabi csodás zenész jön, mantradalokkal és hangfürdővel. 19.30 – 20.30-ig!

Ajánlott ruházat: leggings, póló, tunika vagy szoknya vagy bármilyen libbenő ruhadarab/kendő a derék körül! Könnyű talpú, kényelmes cipő vagy mezítláb. Víz.
piknik takaró vagy jóga matrac a foglalkozás végi pihenéshez (bár én hozok tartalékot, ha épp nem lenne nálad).

Ár: 2.800 Ft / alk vagy 7.500 Ft / 3 alk.

Helyszín: Gellért-hegy, a Búsuló Juhász felől a Cerka Firka játszótérrel átellenben, jobb kéz felé a füves területen. (a Búsuló Juhászétteremnél és annak közelében lehet parkolni, itt áll meg BKK járat is, innen kb. 5 perc séta.

Rossz idő esetén a foglalkozás elmarad, de a bérlet a szerdai termes órákon lejárható.

EGY-EGY ALKALOMRA IS be lehet csatlakozni!

A SuryaSoul táncmeditációról bővebben:
A SuryaSoul® egy tudatos tánc és mozgásmeditácós foglalkozás, amely a csakrarendszeren, a tao és a jóga filozófiáján alapul. A zenék hangulata, a mozdulatok formája és ritmusa mind egy-egy minőséget, érzést szólítanak meg bennünk, hoznak fel megrekedt tartalmakat. Ebben rejlik gyógyító erejük. Előzetes TÁNCTUDÁS NEM SZÜKSÉGES. Sőt a hangsúly nem is a „koreográfián”, hanem a megélésen, az átadódáson, a mozgáson keresztüli szabad önkifejeződésen van. Kezdőknek is ajánlott!

Várlak nagy szeretettel!

Ildikó

Sivananda,- Női Jóga oktató,- SuryaSoul® táncmeditációs tanár, női kör kísérő

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2024 máj 31

időpont

18:00 - 19:15

Résztvételi díj

2,800.-Ft

Infók

JELENTKEZÉS

Helyszín

Gellérthegy, Cerka Firka játszótér közelében
Budapest

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu
JELENTKEZÉS