Skip to content

Egyéni tanácsadás

Krízis – Elakadás – Betegség?

10 éve foglalkozom hivatásszerűen jógával, mely nem csak egy mozgásforma, hanem egy életmód és önismereti út is egyben. Ismereteim a terápiás vonal irányában is bővültek. 2015-től tanultam a Lélekszerelés módszerét, mely kifejezetten a betegségek lelki hátterét tárja fel, illetve krízises élethelyzetekben, elakadásokban hivatott segíteni. Mindezen tapasztalatok és tudás segítségével engedd meg, hogy segítsek neked, amennyiben:

  • életedben, konkrét élethelyzetben elakadtál, támogatásra, segítségre van szükséged
  • betegség lelki hátterének felderítését, feloldását szeretnéd
  • egyszerűen csak úgy érzed, hogy életmód/életvitel területén ideje új irányt váltani

Egy 1.5 foglalkozás díja: 20.000 Ft (inkl. terembér). Helyszín : Emkara Jóga, XI. Barázda u. 5 / B , de igény szerint más helyszínen is lehetséges.

A foglalkozás menete: egy rövid kb. 10 perces aurakorrekció és energetikai ráhangolás után egy beszélgetés keretében eredünk a megoldani kívánt probléma nyomába. Gyakorlási javaslattal, otthoni „házi feladatokkal” kódoljuk át a problémát okozó viselkedésmintákat, hitrendszereket, gondolati sémákat stb. Az átdenaturálódási folyamatot jógaterápiás javaslatokkal is megtámogatom. Egy folyamat kb. 5 alkalmat ölel fel 3-5 hetenkénti találkozásokkal.

Rólam bővebben ezen a honlapon a „rólam” címszó alatt olvashatsz!

Hívj bizalommal, várlak szeretettel!