Skip to content

Szakrális nő – nőiességünk újjászületése tanfolyam októberben

Kedves Nőtársaim, immáron 4. alkalommal kerül megrendezésre egy nagyon átfogó, 9 alkalmas tanfolyam, mely kapcsán végighaladunk a női életszakaszokon, a hozzájuk kapcsolódó női szerepeken, átbeszéljük azok kihívásait, hogy mit tudunk tenni azért, hogy azokat minél harmonikusabban éljük meg a hétköznapi életünkben.

Tanulunk a nő energiarendszer és a női lélek sajátosságairól, bölcsességünket hordozó ciklikusságunkról, a női egészségről, életünket/életvitelünket meghatározó mintákról, hitrendszerekről, azok feloldási lehetőségeiről. Más szóval a múltunkról, a jövőnkről, hogy a jelenünkben félelmek, kényszerek nélkül minél kiteljesedettebben élhessünk!

A gyakorlatok kapcsán rálátunk arra, hogy vajon önmagunkhoz hűen, teljes nőként éljük-e életünket? Hol vannak az elakadásaink, milyen blokkok kötik gúzsba női bölcsességünk megélését, belső ragyogásunk kiárasztását, örömmel, életszerelemmel teli mindennapjainkat, párkapcsolati harmóniánkat, önmegvalósító kreativitásunkat, önbecsülésünket, női egészségünket, a megfelelés és kényszermentes létet szeretteink körében, női szerepeinknek megfelelő feladatok örömteli elvégzését.

A tanfolyam 9 egymásra épülő alkalom, 9 hónapon keresztül, melyek között otthoni gyakorlatokkal mélyítjük el és ültetjük át hétköznapi életünkbe a tanultakat, megtapasztaltakat. A 9. alkalom után egy beavató szertartással tesszük fel a koronát a megtett útra, a bennünk végbemenő változásokra, az újjászületett Nőre!
Alkalmazott gyakorlatok és módszerek: elméleti előadás a témához kapcsolódóan jegyzettel, női jóga, mozgásmeditáció, imagináció, relaxációs technikák, önismereti gyakorlatok, otthoni feladatok. Mindezt egy emészthető, hétköznapokban átültethető szinten, kezdők részére is.

A tanfolyami alkalmak egymásra épülnek, a csoport egy intim zárt női kört képez. Egy-egy hiányzás esetén pótlás megoldható, mivel minden alkalomról készül hanganyag. Gyakorlati részt pedig egy női jóga órámon lehet pótolni.

Dátum: szombatonként 10.00 – 15.00 . Kezdés: 2020. november 7. Minimum 8, max. 12 fő. További dátumok: dec. 6., jan. 9., febr. 6., márc. 6., ápr. 10., máj. 10., júni. 6., júli. 10. + 1 napos elvonulás szertartással: júli 24.

Ár: 8.500 Ft / alkalom. Helyszín: Alexander Jógastúdió, XII. Alkotás u. 13.,

Hívlak és várlak nagy szeretettel , határtalan lelkesedéssel erre az izgalmas utazásra, e tápláló, emelő, gyógyító női körbe!
Keszi Ildikó, női jóga oktató