Skip to content

Szakrális Női Elvonulás Erdélyben

Egy kivételes női elvonulásra invitálunk májusban.

Páratlan természeti környezetben, egy igen magas rezgésű szakrális helyen kapcsolódunk a természethez, ezen keresztül női bölcsességünk forrásához, felhozva onnan csodálatos női lényünk megannyi kincsét.

Már a puszta jelenlétünk is rendkívül gyógyító, feltöltő hatással bír, melyre a szakrális női szertartás és számos csodás foglalkozás, program teszi majd fel a koronát!
Elvonulásunk helyszíne Torockó, mely a Torockói-hegység északi részén, a Székelykő és az Ordaskő ölelésében fekszik. Szálláshelyünkről lélegzetelállító kilátás nyílik a monumentális hegyvonulatokra.

Tervezett program:

– Napfelkeltét köszöntő reggeli jóga és meditáció, harmatos füvön járás
– Kirándulás és kapcsolódás az elemekhez, a környék természeti csodáihoz
– Női Jóga, Táncmeditáció, kapcsolódva a Földanya igen magas, tiszta rezgéseihez
– Interaktív előadás / beszélgetés női témában
– Holdszertartás / szatszang

Tervezett fakultatív kirándulások időjárás és csoportdinamika függvényében: Székelykő, Kőközi szoros, Toroczkay vár, Tordai Hasadék, Sóbánya, séta a faluban ismerkedés a helyi kultúrával.

Ár: 142.000 Ft / fő / 5 éjszaka – 6 nap étkezéssel

Étkezés: napi 2 X, igen bőséges vegetáriánus étkezés, svédasztalos reggeli és három fogásos vacsora.
Utazás önköltséges, DE telekocsikat szervezünk és együtt utazunk, üzemanyag árát elosztjuk. Fakultatív programok függvényében a belépődíjak jönnek még a fenti összeghez. Ezek részleteiről (üzemanyag és belépők) érdeklődésed esetén szívesen tájékoztatunk.
A csoportot vezeti Jakab Erzsébet (Zsóka), és Keszi Ildikó.
Zsóka Erdélyben született és nevelkedett, torockói felmenőkkel bír, a környező vidék és a helyi kultúra kiváló ismerője, jógaoktató, női jógaterapeuta, Shiatsu masszőr.
Keszi Ildikó női jóga és táncmeditációs oktató, szakrális női kör kísérő.

Jelentkezés és további információ: ejakab17@gmail.com, kesziildijoga@gmail.com. Jelentkezési határidő április 15. Min. 15. max. 20 fő.

Várunk szeretettel: Zsóka és Ildikó

Fizetési és lemondási feltételek:

jelentkezéskor, mint foglaló és legkésőbb ápr. 15-ig 30.000 Ft. Április 30-ig teljes összeg. Betegség és bármely rendkívüli esemény esetén április 30-ig minden befizetett összeget visszatérítünk.

Április 30-a után történő lemondás esetén az előleget, 30.000 Ft-ot sajnos nem áll módunkban visszatéríteni, az azon felüli befizetett összeget igen. Az előleg azonban átruházható, tehát magad helyett küldhetsz valakit, illetve, ha a helyedre általunk jelentkezik valaki, szintén visszatérítjük. Tavalyi utunk teltházas és várólistás volt, tehát a visszamondásra is lett jelentkező. Ezt azonban garantálni nem tudjuk.

Minden további kérdéssel keressetek bátran: kesziildijoga@gmail.com, ejakab17@gmail.com

Várunk nagyon nagy szeretettel!

Jelentkezés: ITT

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2024 máj 08 - 13

Résztvételi díj

142,000.-Ft

Infók

JELENTKEZÉS

Helyszín

Torockó
Erdély

Szervező

Keszi Ildikó
Email
keszi.ildiko@noilelekjoga.hu

További szervezők

Jakab Zsóka
Email
ejakab17@gmail.com
JELENTKEZÉS